Method of Levels

Hoe voer je gesprekken zonder je cliënt en jezelf in de weg te zitten?

Sta daar eens even bij stil!

De Method of Levels, een effectieve gespreksmethode in twee stappen. Timothy A.Carey

Sta daar eens even bij stil! De Method of Levels, een effectieve gespreksmethode in twee stappen

De Nederlandse vertaling van Hold That Thought: Two Steps to Effective Counseling and Psychotherapy with the Method of Levels. T.A. Carey, 2008.Dit boekje is een snelle en uitstekende introductie in de Method of Levels. In twee tot drie uur leestijd maak je kennis met de MOL en de visie erachter. Een goede manier om te bepalen of de MOL je aanspreekt en of je je er verder in wilt verdiepen door andere publicaties over de MOL te lezen of er een cursus in te volgen.
Om de kosten zo laag mogelijk te houden is het boek in eigen beheer vertaald en uitgegeven en is het alleen digitaal te verkrijgen. Er zijn twee formaten: PDF en ePub. Een PDF is op de meeste apparaten probleemloos te lezen met Adobe Reader en ePub lees je met iBooks, Calibre en andere software.


Hoe te bestellen?

Maak € 7,50 over op Schurink, Borne, NL61 TRIO 0390 3645 76 met vermelding van ‘Stil!’ en stuur even een mailtje naar info@gerschurink.nl. Je ontvangt dan binnen 1 tot 3 werkdagen het boekje in ePub- en PDF-versie via je mail. Een deel van het boekje kun je bekijken in de PDF hieronder.

Een uitstekende introductie in de MOL

Preview Sta daar eens even bij stil!

Komende MOL-cursussen

Driedaagse cursus Method of Levels in Bunnik is op 13/14 januari en13 februari 2020

Boek: Sta daar eens even bij stil! De Method of Levels. Timothy Carey (2017).

Hoe te bestellen? Maak € 7,50 over op Schurink, Borne, NL61 TRIO 0390 3645 76 met vermelding van ‘Stil!’ en stuur even een mailtje naar info@gerschurink.nl. Je ontvangt dan binnen 1 tot 3 werkdagen het boekje in ePub- en PDF-versie via je mail.