korte scene uit de Netflix serie Norsemen: have you ever heard of the man who had too much control?

Ongeveer één keer per maand organiseren we de Controlekamer. In gezelschap van Eva de Hullu kun je hier samen nadenken over de Perceptual Control Theory. Wat is controle? Hoe werken de verschillende niveaus van perceptie? Hoe zie je dat terug in je dagelijks leven? Welke literatuur kan je lezen om te beginnen of te verdiepen? In een interactieve bijeenkomst onderzoeken we samen hoe het zit.

De Controlekamer staat open voor iedereen die interesse heeft in de theorie en kan zo eenvoudig of ingewikkeld worden als op dat moment nodig.

Je hoeft je niet vooraf aan te melden, je kan binnenkomen zonder te kloppen. Je hoeft niets te installeren. Voor online video-interactie is het handig om een goede internetverbinding te hebben (gebruik je kabel), goed beeld (belichting) en geluid (oortjes/headset).

https://whereby.com/controlekamer

Thema: Hoe ervaar jij in jouw leven controle? Wat merk je op sinds je je met PCT bezighoudt?

Data:

  • Dinsdag 1 september van 19:30-20:30 u
  • Dinsdag 28 september van 19:30-20:30 u
  • Dinsdag 2 november van 19:30-20:30 u

Je kan je ook abonneren op de MethodofLevels kalender, waar deze data zijn opgenomen. Abonneren doe je door op het plusje rechtsonder te klikken en deze aan je eigen google calender lijst toe te voegen. De controlekamer heet hier ‘Control Room’.