De website methodoflevels.nl is een samenwerking van psychotherapeut Ger Schurink en universitair docent psychologie Eva de Hullu. De website heeft tot doel Nederlandstalige kennis over de Perceptual Control Theory en Method of Levels therapie te verzamelen en te verspreiden.

De website is eind 2019 gebouwd op de basis van een eerdere versie van methodoflevels.nl, waarin cursusmaterialen van Ger Schurink werden gedeeld. Sindsdien biedt de site een uitgebreid podium voor eerder verschenen artikelen uit de nieuwsbrieven van Ger Schurink en verschijnen er maandelijks nieuwe artikelen over PCT en MOL.

In de layout van de site kiezen we ervoor om steeds rotstekeningen te laten terugkomen. We kwamen er bij toeval achter dat we beiden een al lang bestaande interesse hebben in petroglyfen. Je kan deze tekeningen zien als berichten uit vroeger tijden, die de menselijke ervaring over heel de wereld en over alle tijden verbindt.

Dat universele aspect van rotstekeningen vinden we terug in de universele betekenis van de PCT. Daarnaast passen veel van de beelden die je terugvindt op rotstekeningen bij de inhoud van onze artikelen: de doelgerichtheid van de jager, de ontdekkingstocht in een vikingschip, de verbeelding van principes.

We nemen daarnaast de vrijheid om onze eigen rotstekeningen aan de collectie toe te voegen, zoals in ons logo, waarin je kan zien hoe de mens vanuit de meerdere niveaus van zijn perceptie, doelgericht handelt.