Op Methodoflevels.nl willen we meer videomateriaal opnemen om met minder lezen, toch meer te leren. We merkten in eerdere bijeenkomsten al dat het helpt om met elkaar een dagelijks probleem uit te pluizen.

Op deze pagina kun je je vraag, je conflict, je probleem, je idee aan ons voorleggen, en dan gaan wij er mee aan de slag, in een video of in een artikel. Je kan ook zelf deelnemen aan het video-overleg en meepraten. 

Het mag een grote of kleine vraag zijn, een lang of kort verhaal, persoonlijk of over de maatschappij in het algemeen. Je mag een vraag stellen over basisbegrippen in de MOL of PCT of een ingewikkelde casus voorleggen. Onze interesse is breed en de PCT is een theorie die de hele menselijke ervaring omspant.
    Je ontvangt een kopie van dit bericht in je inbox.

    Ik wil graag dat jullie me uitnodigen om mijn vraag met jullie te bespreken in een video-gesprekIk wil graag dat jullie mijn vraag bespreken in een video of artikel zonder me daar verder bij te betrekkenIk wil graag overleggen over de manier waarop we deze vraag bespreken

    Ik geef hierbij toestemming om mijn vraag/verhaal te publiceren op www.methodoflevels.nl, op video of in andere vorm.

    (noodzakelijk om spam bij ons te voorkomen)

    Heeft u problemen met dit formulier of werkt het echt niet, mail dan deze informatie desnoods naar info@methodoflevels.nl.